.

Ден neatest стоки, 4 бр., Шнола с лък, Аксесоари за момичета, Определени заколок за коса, Щипки за коса, за да се грижи за детето на Св. Патрик, Чалнат коса за деца (D, Един ра?

Ден neatest стоки, 4 бр., Шнола с лък, Аксесоари за момичета, Определени заколок за коса, Щипки за коса, за да се грижи за детето

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Тип дизайн : принтМатериал : найлон. 1 комплект заколок за коса. Размер (приблизително) : 17x7,5 см/6,69x2,95 инча.Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Ден neatest стоки, 4 бр., шнола с бантиком, аксесоари за момичета, определени заколок за коса, щипки за коса, за да се грижи за детето на Св. Патрик, детски старомоден косата, 1 комплект, щипки за коса, размер (приблизително) : 17x7,5 см/6,69x2,95 см, Материал : найлон, чудесен подарък за вашите деца, нов и приятен дизайн, специален аксесоар за вашето дете, е подходящ за фотосесии, или за всякакви специални случаи и живота на далийтип заведения. отпечатва се дължи на разликата в светлина и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Направете така, че детето ви става все по-модерен, привлекателен, красив, децата си-това много ще се хареса.Ярък цвят ще даде на вашето малко дете повече сексапил.

Декларирани характеристики