.

DHDM Сливная препарат за съдове за Баня, Стенни ABS-препарат за съдове с Капак, Водоустойчив препарат за съдове, Кутия за съхранение на съдове (Цвят: E, Размер: 12.8 * 5.8 * 12.8 ?

DHDM Сливная препарат за съдове за Баня, Стенни ABS-препарат за съдове с Капак, Водоустойчив препарат за съдове, Кутия за

BGN 92.47

Сума
Налично за поръчка

Материал : ABS8 виж Материала ABS, здрав, качество на изработката. Подходящ за всички видове сапуни, може да е поставена в банята, кухнята, тоалетната, тоалетната и на други места.Name : стенни препарат за съдове.8 виж Материала ABS, здрав, качество на изработката. Подходящ за всички видове сапуни, може да е поставена в банята, кухнята, тоалетната, тоалетната и на други места.Name : стенни препарат за съдове.8 Материал cm ABS, здрав, качество на изработката. Подходящ за всички видове сапуни, може да е поставена в банята, кухнята, тоалетната, тоалетната и на други места.Name : стенни препарат за съдове Монтаж : Монтаж без пробиване комплектът включва : 1 * Кутия за сапун Забележка : Моля, имайте предвид разликата в 0,2-0,5 см от ръчно измерване.Цвят на реалните стоки може да се различават малко от изображения в списъка се дължи на друг на екрана на компютъра, благодаря ви за вашето разбиране.Моля, имайте предвид малките разлики в размера се дължи на разликите в измерванията ръчно.

Декларирани характеристики