.

Поставка за капака UPKOCH Притежателя на кухненски лъжици Притежателя капаци за Тенджери Притежателя дъска за табла Поставка за кухненски аксесоари, Поставка за каф?

Поставка за капака UPKOCH Притежателя на кухненски лъжици Притежателя капаци за Тенджери Притежателя дъска за табла Поставка

BGN 7.48

Сума
Налично за поръчка

Рафтове за съхранение на форми за печене : Създайте за себе си чиста и опрятную обстановка в кухнятаПоставка за прибори : - Специална конструкция за поставяне на капаци на съдове от всички размери, лъжици и други кухненски аксесоари.Титуляр кухненски лъжици : материали фина работа, антикорозионна, vi, Поставка за капака на тигана : Половник за лъжици - добър кухненски органайзер за съхранение на неща за вас.Поставка за лъжици за кухня : Добър кухненски органайзер за съхранение на неща за вас.Списък на пакетите 4 x рафтове за съхранение Характеристики -Може би за капаци на тенджери, лъжици, шпатула и т. с Кухненски титуляр за съхранение. -Размер : Около 17.09 X3 Поставка за лъжици. - Мултифункционална поставка за съхранение, изключително удобни за употреба силиконова поставка за лъжици. -Материал : Пластмасов органайзер за печене, рафтове за килер - Създаване на чиста и опрятную атмосфера на кухнята, за да си притежател на кухненски съдове и прибори. - материали с фина обработка, антикорозионна и здрава поставка за притежателя на капака на тигана. -Цвят : розов, зелен притежателя лъжици за печки - Лесен и практичен, той може да бъде по всяко време модерен и просторен притежател на кухненски прибори за печки.Описание на продукта Рафтове за разделочных дъски все още се разстрои от това, че в кухнята?Този добре изработен органайзер за прибори за хранене ще ви помогне да разрешите вашите проблеми.Поставка за кухненски форми за печене Поставка за капачки с плоско дъно е лесен за използване и е добър помощник в кухнята. поставка за кухненски лъжици Направена от материал, който е достатъчно дълго.

Декларирани характеристики