.

WPYYI Универсален Въртящи се на 360 Мобилен Телефон GPS за Монтиране На Таблото на Колата Притежателя на Телефона Поставка Скоба Поставка за монтиране на Стена За Телеф?

WPYYI Универсален Въртящи се на 360 Мобилен Телефон GPS за Монтиране На Таблото на Колата Притежателя на Телефона Поставка

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от материал ABS, интелигентен дизайн, лесен за инсталиране и използване въртящи се на 360 градуса корпус, регулируем ъгъл на наклон от 60 градуса.Лесен за инсталиране, просто закрепете конзолата на таблото, скоба с пружина висока еластичност, стационарен телефон няма да падне. Мобилният телефон може да бъде хоризонтален и вертикален, отточна тръба на шарнирна връзка сферични 360 градуса осигурява индивидуален и перфектен ъгъл на виждане.С неплъзгащи покритие, не царапающей колата и телефона, и което прави го по-устойчив.Изработен е от материал ABS, интелигентен дизайн, лесен за инсталиране и използване. въртящи се на 360 градуса корпус, регулируем ъгъл на наклон от 60 градуса.Лесен за инсталиране, просто закрепете конзолата на таблото, скоба с пружина висока еластичност, стационарен телефон няма да падне. Мобилният телефон може да бъде хоризонтален и вертикален, отточна тръба на шарнирна връзка сферични 360 градуса осигурява индивидуален и перфектен ъгъл на виждане.С неплъзгащи покритие, не царапающей колата и телефона, и което прави го по-устойчив.Предназначен за мобилни телефони с диагонал от 4.6 инча, смартфони, таблети, GPS устройства и MP4.Изработен е от материал ABS, интелигентен дизайн, лесен за инсталиране и използване. въртящи се на 360 градуса корпус, регулируем ъгъл на наклон от 60 градуса.Лесен за инсталиране, просто закрепете конзолата на таблото, скоба с пружина висока еластичност, стационарен телефон няма да падне. Мобилният телефон може да бъде хоризонтален и вертикален, отточна тръба на шарнирна връзка сферични 360 градуса осигурява индивидуален и перфектен ъгъл на виждане.С неплъзгащи покритие, не царапающей колата и телефона, и което прави го по-устойчив.Материал : ABS-пластмаса + ПКЦВЕТ : основен корпус черныйупаковка : цветен коробкаприложение : регулируема ширина, оборудване, всякакъв размер общо тегло : 70 Гразмер на опаковката : 8,5 *7,5 * 11 Смприложение за сценарии : табло, табло за оцветяване, работно бюро и т., на Помещение включва : 1 * Държач за мобилен телефон + 1 * Скоба за освобождаване на въздух.

Декларирани характеристики