.

COHEALI 400-Листа, Хартия, Глина и Празен Албум за Изрезки от Хартия за Scrapbooking Хартия За рисуване на Хартия за Diy Хартия За писма Е Черница Хартия Тутовая Хартия хартията ?

COHEALI 400-Листа, Хартия, Глина и Празен Албум за Изрезки от Хартия за Scrapbooking Хартия За рисуване на Хартия за Diy

BGN 36.01

Сума
Налично за поръчка

Листове крафтовой хартия : Пъти, без да се повреди, притежават изключително висока износоустойчивост, отлична пропускливост на въздуха - това може да ви осигури отличен опит за използванеХартия Washi : Мастилото бавно смачиваются, което е удобно за практикуване на калиграфия и рисуване.Доставчици на оригами : Хартия е подходяща за рисунка, акварел и други видове рисуване или писане.Аксесоари за рисуване с ръцете си : Книга за бродерия от черница Лека и преносима, я по-удобно да се съхранява и да изпълнява. за scrapbooking и други занаяти собствените си ръце.Многофункционална хартия за черница : Качество, произведени от тази хартия, за да работи безотказно, и ще имате добър опит в използването му.Листове крафтовой хартия : Пъти, без да се повреди, притежават изключително висока износоустойчивост, отлична пропускливост на въздуха - това може да ви осигури отличен опит за използване.Хартия Washi : Мастилото бавно смачиваются, което е удобно за практикуване на калиграфия и рисуване.Доставчици на оригами : Хартия е подходяща за рисунка, акварел и други видове рисуване или писане.Аксесоари за рисуване с ръцете си : Книга за бродерия от черница Лека и преносима, я по-удобно да се съхранява и да изпълнява. за scrapbooking и други занаяти собствените си ръце.Многофункционална хартия за черница : Качество, произведени от тази хартия, за да работи безотказно, и ще имате добър опит в използването му.Списък на пакетите 400 x Листа хартия Характеристики -Материал : Книжен художествена кърпа -Размер : 39,00 X28,00 X0,01 см. / 15,33 X11,00 X0 празна хартия от черница. -Цвят : както е показано на фигура хартия за рисуване - достатъчно, за да задоволим всички ваши нужди поделках, бижута, луксозни опаковки, етикети в прозореца, продуктите са ръчно изработени и други предмети декупажа. - Това също е добре за практикуване на китайската живопис или акварел.Това ще ви даде една добра служба.Достатъчно количество може да отговори на вашите нужди в количества консумативи, материали за рисуване. - Хартията е произведена от висококачествени материали, безопасни и трайни, можете с увереност да я използват за изготвяне на черница. - Може да се използва не само като учебна книга за калиграфия и рисуване, но и за производство на други занаяти оригами. - Подходящ за курсив, китайски картини и други произведения на изкуството.

Декларирани характеристики