.

Ръководство скоба плъзгащи врати с найлонови валяк DORTIMATE KJ07C Регулируеми Двойни Найлонови ролки Ръководство валяк плъзгащи врати (2,6 кг)

Ръководство скоба плъзгащи врати с найлонови валяк DORTIMATE KJ07C Регулируеми Двойни Найлонови ролки Ръководство валяк плъзгащи

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Ръководство скоба с найлонови валяк е подходящ за всички типове плъзгащи вратиГрупа може да бъде променен по такъв начин, че да е с лице нагоре или надолу.Найлонови колела може да се регулира по хоризонтала, за да се заключва в положение, в съответствие с различна ширина на врата.Конструкция с двухслойными болтове удобен, тъй като тя може да предотврати загуба на врати от коловоз. Лъскав бял найлонов двойна валяк и стенен монтаж на стена за плъзгащи врати и откатных порта. 【Лесна инсталация】 Група може да бъде променен по такъв начин, че той е насочен нагоре или надолу.Найлонови колела може да се регулира по хоризонтала, за да се заключва в положение, в съответствие с различна ширина на врата. 【Размер на теглото, както е показано на фигурата. 【Материал】 Стомана Q235 и найлон. Стомана Q235 има добра пластичност и характеристики заваряване, добра формообразующей способност и определена якост.Той е широко използван в строителството и инженерни съоръжения, притежава добри практически характеристики и с висока стойност. 【Отлично обслужване на клиентите 】 е наличен предпоследната гаранция за срок от 12 месеца и безплатно връщане на стоката в съответствие с указаните размери. 【Материал】 Стомана Q235 и найлон. Стомана Q235 има добра пластичност и характеристики заваряване, добра формообразующей способност и определена якост.Той е широко използван в строителството и инженерни съоръжения, притежава добри практически характеристики и с висока стойност. 【На отличното обслужване на клиентите 】 е наличен предпоследната гаранция за срок от 12 месеца и безплатна услуга за връщане и замяна на стоката в рамките на 30 дни.Ние също така предлагаме ви цялостни системни решения.При възникване на евентуални проблеми по време на инсталиране и използване на продукта просто се свържете с нас на услугата за електронна поща.Ние сме почти сигурни, че ще бъдете впечатлени от високото качество на нашите открывалок за люлка врати. Лъскав бял найлонов двойна валяк и стенен монтаж на стена за плъзгащи врати и откатных порта.

Декларирани характеристики