.

Kozelo 20 Бр. Шлифовъчни дискове с накладки под формата на куката и примката - [6 инча x 1200 гр.] Шкурка от алуминиев оксид за Орбиталната wheelhead машини Кръгла Опесъчаване ха?

Kozelo 20 Бр. Шлифовъчни дискове с накладки под формата на куката и примката - [6 инча x 1200 гр.] Шкурка от алуминиев оксид

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

1 - Съдържанието на опаковката - 20 бр 6-инчов шлифовъчни дискове с куки и вериги 1200 гр 2 - Материал - зърно алуминиев оксид, запечатани със смола, осигурява остри съкращения и продължителна употреба. Ангажиментът на 3-Те вида прилагане на чудесно за довършителни работи и производство на чиста и гладка повърхност за боядисване или оцветяване, такова като на мебели, автомобилни бои, декор продукти, шкафове и т., Подходящи за шлифоване и полиране на различни материали като дърво, камък, метал, пластмаса, стъкло и така нататък. 4-Функционална, облицовка с плетене на една кука и линия помага наждачному диск твърдо да се придържаме към wheelhead колата, дори и при висока скорост на въртене. 5 - Обърнете внимание, - Подплата, тук не е включено!. 1 - Съдържанието на опаковката - 20 бр 6-инчов шлифовъчни дискове с куки и вериги 1200 гр. 2 - Материал - зърно алуминиев оксид, запечатани със смола, осигурява остри съкращения и продължителна употреба. Ангажиментът на 3-Те вида прилагане на чудесно за довършителни работи и производство на чиста и гладка повърхност за боядисване или оцветяване, такова като на мебели, автомобилни бои, декор продукти, шкафове и т., Подходящи за шлифоване и полиране на различни материали като дърво, камък, метал, пластмаса, стъкло и така нататък. 4-Функционална, облицовка с плетене на една кука и линия помага наждачному диск твърдо да се придържаме към wheelhead колата, дори и при висока скорост на въртене. 5 - Обърнете внимание, - Подплата, тук не е включено!.ПРИЛОЖЕНИЕ - Сортова перата чудесно за довършителни работи и производство на чиста и гладка повърхност за боядисване или оцветяване, такова като на мебели, автомобилни бои, декор продукти, шкафове и т., Подходящи за шлифоване и полиране на различни материали като дърво, камък, метал, пластмаса, стъкло и така нататък.ЗА ТАЗИ ПРОДУКЦИЯ - Зърно алуминиев оксид, запечатани със смола, остри съкращения и продължителна употреба.- Антистатическое покритие затруднява събирането на прах в процеса на смилане, за да се предотврати запушване.- Облицовка с плетене на една кука и линия помага наждачному диск твърдо да се придържаме към wheelhead колата, дори и при висока скорост на въртене.Характеристикаабразивный материал : алуминиев оксид Основа : плат Характеристики : Флокирование Цвят на задната част : кафяв Обърнете внимание - Подплата за подплата, тук не е включено!.

Декларирани характеристики