.

NUOBESTY Ключодържател за Чанта Мини-Калкулатор с Ринг за ключове, Джоб Флип-Калкулатор Ключодържател Електронен Студентски Калкулатор за Украса на Работния Плот Укр?

NUOBESTY Ключодържател за Чанта Мини-Калкулатор с Ринг за ключове, Джоб Флип-Калкулатор Ключодържател Електронен Студентски

BGN 5.65

Сума
Налично за поръчка

★ Мини-калкулатор с ключодържател-малък размер, ниско тегло, лесни за носене и поставяне в джобове, чанти, пеналы и така нататък, и може да ги прикачите към вашия брелку, те са очарователни и са практични и няма да отнеме твърде много място ★ Джобен калкулатор - може да се закача на ключодържател или в раница, за да излезе навън.много удобно и лесно отвалить. идеален за студенти, магазини и тези, които всеки ден се нуждаят от прости изчисления. ★ Отговаря на основни компютърни нужди - 20 клавиши включват функции за изпълнение на четирите основни аритметични операции, промени в разпоредбите и на сто.Идеално за училище, дома и офиса. ★ Лесна употреба - Ясен экранный дисплей и нажимные клавишите се опрости използването на калкулатор. ★ Дълготрайност за използване - Използва се пластмасов материал е с добро качество и фина работа, издръжлив и здрав за по-дълъг срок на експлоатация.Търсите ключодържател-окачване, което да е едновременно красива и практична?Мини-калкулатор с ключодържател - малък размер, ниско тегло, лесни за носене и поставяне в джобове, чанти, пеналы и така нататък, и може да ги прикачите към вашия брелку, те са очарователни и са практични и няма да отнеме твърде много място.Джобен калкулатор - може да се закача на ключодържател или в раница, за да излезе навън.много удобно и лесно отвалить. идеален за студенти, магазини и тези, които всеки ден се нуждаят от прости изчисления.Отговаря на основни компютърни нужди - 20 клавиши включват функции за изпълнение на четирите основни аритметични операции, промени в разпоредбите и на сто.Идеално за училище, дома и офиса.Лесен за използване - Ясен экранный дисплей и нажимные клавишите се опрости използването на калкулатор.Дълготрайност за използване - Използва се пластмасов материал е с добро качество и фина работа, издръжлив и здрав за по-дълъг срок на експлоатация.Характеристики Материал : ABS;- Размери : около 10, 50 X4, 00 X1, 00 см; 4, 13 X1,57 X0,39 инча; - Цвят : прозрачен; Осъществяване включва 4 х мини-калкулатор ключодържател.

Декларирани характеристики