.

1 бр. Органайзер за Момичета, Улични Дамски Чанти за Период на Менструация, Чанта, Първите Сладки Чанти, Дамски превръзки за Бременни, Женски Влажен Тампон на Менстр?

1 бр. Органайзер за Момичета, Улични Дамски Чанти за Период на Менструация, Чанта, Първите Сладки Чанти, Дамски превръзки

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Чанта за съхранение на хигиенни тампони, хигиенни притежателя, менструальное кърпа, чанта-органайзер за хигиенни кърпички, държач за салфетки за хранене, портфейл, джоб за хигиенни тампони, контейнер за съхранение, дамски чанти за лична рециклиране, памучни торби за салфетки за жени, момичета : Споделете с приятелите и семейството си, защото е практичноЗа съхранение на пари в брой : Подходящ за съхранение на хигиенни тампони, тампони и т. салфетка за Еднократна употреба : осигурява лична конфиденциалност и позволява да се избегне неудобството.Чанта за хигиенни кърпички : Отличен материал, издръжлив, лек и удобен.Дамска чанта : вътре може да се сложи на хигиенни кърпички, менструални чаши и т. Осъществяване Списък 1 x Чанта Характеристики - Дизайн практични и предпазва от оцветяване на дамска превръзка. - Подходящ е за момичета и жени на открито. - Това умение му гарантира дълготрайност и популярност. - Вътре може да се постави хигиенни кърпички, менструални чаши и т. - Чудесен материал, издръжлив, лек и удобен. - Материал : PU. - Размер : около 13,50 X12,00 X1,00 см / 5,31 X4,72 X0,39 сантиметра.Описание на продукта чанта за съхранение на хигиенни тампони, хигиенни притежателя, менструальное кърпа, чанта-органайзер за хигиенни кърпички, държач за салфетки за хранене, портфейл, джоб за хигиенни тампони, контейнер за съхранение, дамски чанти за лична употреба, памучни торби за салфетки за жени и момичета, малък размер, ниско тегло, лесен за използване и не заема много място в багажа. чанта за хигиенни тампони, можете да вземете със себе си на пътешествие или където и да отидете. салфетка за еднократна употреба са изработени от висококачествени материали, които могат да помогнат на хигиенни салфеткам да останат чисти, което е много практично.

Декларирани характеристики