.

За щастие, Защитна мрежа за децата, Сверхпрочная Мрежа за Катерене, Калъфи за ръкохватки за бебешко креватче, Външни Декоративни Огради, Градинска Мрежа, Автомобил?

За щастие, Защитна мрежа за децата, Сверхпрочная Мрежа за Катерене, Калъфи за ръкохватки за бебешко креватче, Външни Декоративни

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Диаметър на защитна мрежа 10 мм / 0,39 инча, разстоянието между мрежи 15 см / 5Защитната мрежа може да се коригира в съответствие с желаното разстояние между клетките и цвят, моля, изпратете електронно писмо, за да се свържете с нас.Сверхпрочная веревочная окото, коварен тъкане на ръчен труд, сила, усилие равномерно, теглителна сила е силна, професионална чл слънцезащитен крем, многожильное ширити, правят въже по-твърди, че притежават висока удар.Защитна мрежа за децата, средно меки, не е лесно да избледнява, не се страхува от вятър и дъжд, по-дълъг живот, товароподемност до 300 кг, по-здрав, лесно за инсталиране и лесно се обработва, съхранява я е удобно.детска транспортна мрежа за катерене, осигурява безопасна детска среда за деца, веревочная окото и може ефективно да предотврати попадането на детски голове и тялото си чрез песен и е трайна за вътрешни и външни балкон стълби, за да осигури безопасността на децата.Многофункционална мрежа от пеньковой въже е подходящ за всички видове сцени, врата и прозорец коридори, стълбища, балкони, парапети, детски креватчета, клетки за домашни любимци, детски градини, увеселителни паркове, обществени обекти, озеленяване на огради, външни стени, мрежи за птици, мрежи за защита на растенията.Характеристики защитни сетки1. Веревочная мрежа е лесен за инсталиране.Той е подходящ за вътрешни и външни тераси, свързващ железни или дървени парапет и прозоречните коридори. В декоративна веревочной мрежа от екологично чисти материали, тя нетоксична, нерадиоактивна и не оказва влияние върху здравето на вашето дете. Можете да нарежете веревочную окото желаната форма и размер.Трайност На окото, това няма да се отрази.Препоръки за използване на защитна мрежа на сградата : 1. Задайте въжени мрежи за децата си, за да се предотврати падането с опасни висоти, като стълбища, тераси, прозорци и т., Защитете детето си и домашни любимци. Тези изключително разнообразни индустриални мрежи са идеални за фиксиране на вашите ценни товари на камиони, фурах, прицепах и микробуси или за определяне на съдържанието на контейнерите. Устойчиви на атмосферни влияния и изработени от най-добра издръжливост найлон канап с възли, тези тежкотоварни мрежи са идеални за градината или търговски площи.ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ * Ако имате някакви други изисквания за размер, моля, свържете се с нас.

Декларирани характеристики