.

lighceac 155-Светлинна Модерна Кристален Полилей Тела 3-Диференцирани от Черното Злато Луксозни Полилей за Трапезария Кръгло Подвесное Осветление за Хол Кухня и Коридо?

lighceac 155-Светлинна Модерна Кристален Полилей Тела 3-Диференцирани от Черното Злато Луксозни Полилей за Трапезария Кръгло

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

❤ 【Модерна кристален полилей】- Изработени от прозрачни кристали, отлично метална желязо с матово черно и златен цвят 3-ярусная сверкающая кристален полилей с модерен дизайн, идеална за домашен интериор, който ще даде своя дом със зашеметяваща гледка. ❤ 【Подходящ размер】-Височина 12,6 инча x ширина 15 см, дължина на веригата : 39,4 инча (регулирани), подходящ за наклон на тавана.Можете да регулирате височината, за да се създаде перфектен външен вид подвесного лампа в съответствие с вашия дом.Моля, уверете се, че размерите на тази кристал полилеи са подходящи за вашия изготвен помещения, или не. ❤ 【Е необходимо преминаването с регулируема яркост и лампа с нажежаема жичка】-Изисква 5 лампи E12 (максимална мощност 60 Вата на крушка не е включена в комплекта).Този модерен полилей също така е съвместим с регулируемо осветление, поддерживающими светодиодни, енергоспестяващи, халогенни лампи, и т. ❤ 【Идеалното бижу за помещения】- Тази модерна полилей в луксозен стил е идеален за широка употреба, кухненския остров, трапезарията, вход, антре, фоайе, стълбища, барове, кафенета, хотели и ресторанти и т. ❤ 【Лесна инсталация】- Пълен набор от подробни инструкции за инсталиране и аксесоари за оборудване са включени в комплекта за опростяване на настройката.За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Кристален полилей.Комплект аксесоари.Ръководство за потребителя.Lighceac е професионален марка и производител на осветителни тела в продължение на 10 години, като се специализират в различни осветителни уреди, като тавана лампа, окачена лампа, полилей и т. Ние се фокусираме върху това, за да ви помогне да създадете стилен и уютен дом с високо качество на осветлението.Независимо от това, какъв стил търсите, ретро лампа, предметите, лампа или модерен лампа, елате в Lightceac Lighting, можете да откриете перфектния вариант.Тип захранване : променлив ток. Цокъл на лампата : E12 * 5 (крушка в комплекта не са включени).Материали : Метал + Стъкло.Покритие : Боядисани в черно & златист цвят.Работно напрежение : 110 V. Максимална мощност : 60 Вата. Стил : модерни/Луксозен/индустриален/ретро. Размер : D15 "X H12.6" (максимална височина на 53,1").

Декларирани характеристики

Power Type:
AC Lamp Base