.

Притежателите на Коледни чорапи YESBOOM за Полицата рафтове - Златни Коледни Звънци, Коледна Закачалка за Отглеждане на Полицата рафтове, Коледни Празнични Украси, Не?

Притежателите на Коледни чорапи YESBOOM за Полицата рафтове - Златни Коледни Звънци, Коледна Закачалка за Отглеждане на Полицата

BGN 4.62

Сума
Налично за поръчка

【Незаменим коледен декор】 класически модели на коледни камбани са много подходящи за коледна украса, създавайки топла коледна атмосфераШироко се използва за закачане на коледна украса, на празничния интериор, отглеждане, гирлянди и гирлянди на каминных рафтовете в книжарниците на рафтовете, стълбищни пролетах и много други неща, за да добавите декоративни празнично настроение, не ще попречи на друг рождественскому декора на полицата рафт. 【Отличен материал】 Нашата коледна поставка за отглеждане на Коледа Bell е направена от висококачествен метал, на повърхността на колокольчика украсени с искрящи червени и зелени диаманти, затова тя е идеално подходяща за коледната атмосфера, здрава поставка за отглеждане побира до 5 кг., Можете спокойно да се мотае си чорапи на тази красива каминную рафт за отглеждане. 【Идеалният коледен подарък】 Дайте на този коледна камбанка на своите роднини и приятели, и нека те чуят вашите благословии, когато дойде Коледа, да им се радвате на това прекрасно коледна украса. 【Конструкция срещу падане】 Всеки притежател за отглеждане оборудван велюровым дъно, предотвращающим белези други повърхности.дизайн с двупосочна лента отдолу може да се предотврати падането на деца и няма да навредят на вашата каминную дъска.Със сигурност можете да го поставите на всяко място. 【На удовлетвореността на клиентите】 yesboom - компания, специализирана в производството на коледното продукти.Всеки продукт ще бъде тестван преди продажбата.Можете да го купи с увереност.Ако имаш повредени стоки, моля свържете се с нас, ние ще го заменим безплатно за вас.

Декларирани характеристики