.

Луксозен Зелен Декор, Деня на Св. Патрик, Плюшен Статуетка на Седнал Елф Ръчно изработени, Пролетта на Ирландски Елф-Джудже, Скандинавска Коледна Санта Ниссе, Стату?

Луксозен Зелен Декор, Деня на Св. Патрик, Плюшен Статуетка на Седнал Елф Ръчно изработени, Пролетта на Ирландски Елф-Джудже,

BGN 4.48

Сума
Налично за поръчка

1 предмет, украса за партита в зелената шапка с детелина, кукла джудже в Деня на Св Патрик, украса за партита. кукла в зелената шапка в Деня на Св. Патрик, Безлични Ирландски фестивал, декорации за дома в тава, украса за дома на масата под формата на Джудже ръчно изработени.Сладко джудже - традиционалист, който е подходящ, за да се отделят празнично настроение.Джуджето носи късмет на семействата и се счита като животворна късмет.Идеалната декорация за дома : Перфектна декорация за дома, декорация за вашия дом, поставете ги в хола, например, на бюрото, на нощното шкафче, на дивана, книжарница, шкаф, етажерка, маса и легло.Ирландски Джудже, Елф, Скандинавски Дядо Коледа Ниссе, Фигурка на скандинавския Елф, Декорации за дома за почивка, Зелено Джудже. 1 предмет, украса за партита в зелената шапка с детелина, кукла джудже в Деня на Св. Патрик, украса за партита. кукла в зелената шапка в Деня на Св. Патрик, Безлични Ирландски фестивал, декорации за дома в тава, украса за дома на масата под формата на Джудже ръчно изработени.Сладко джудже - традиционалист, който е подходящ, за да се отделят празнично настроение.Джуджето носи късмет на семействата и се счита като животворна късмет.Идеалната декорация за дома : Перфектна декорация за дома, декорация за вашия дом, поставете ги в хола, например, на бюрото, на нощното шкафче, на дивана, книжарница, шкаф, етажерка, маса и легло.Ирландски Джудже, Елф, Скандинавски Дядо Коледа Ниссе, Фигурка на скандинавския Елф, Декорации за дома за почивка, Зелено Джудже.Описание 1 предмет, украса за парти в чест на Деня на Свети Патрик, Зелена Шапка, Детелина, кукла джудже.Играчка на късмет : всеки джудже, известен също като томте или ниссе.Gnome е отличен за разпространение на традиционния дух.Във фолклора джудже закриля дома и предпазва хората от нещастия.Това носи късмет на семейството и се счита за късмет.Също така е идеален подарък за Св.Това ще годините удоволствие и ще са много щастливи спомени.Характеристики Материал : Нетканая тканьуПаковка, включва : 1 х кукла-джудже.

Декларирани характеристики