.

Biitfuu Детско Пеленальное Одеало За бебета, Териленовые Одеяла За Прием, Реквизит за Снимки на Бебета, Еластично Пеленание в Розово Райе за Момичета и Момчета (от 1 #)

Biitfuu Детско Пеленальное Одеало За бебета, Териленовые Одеяла За Прием, Реквизит за Снимки на Бебета, Еластично Пеленание

BGN 6.40

Сума
Налично за поръчка

☀ Ярки цветове на дъгатаТова бебешко одеяло е много ярки многоцветность, която по-вероятно ще привлече вниманието на детето и не му позволява да се предпази от плач. (редовно почистване на одеяло, за да се предотврати появата на неприятна миризма). ☀ Висококачествен полиестер.Детско одеяло-наметало, произведени от висококачествен полиестер, който е мек, удобен, приятен за кожата и е подходящ за новородени. ☀ Устойчив на износване материал.Полиестер - това е износоустойчива и водоустойчив материал, който може да се използва в продължение на дълго време, той е добра гъвкавост и лесно се разкъсва. ☀ Реквизит за снимки.Подпори за детски одеяла ще се превърне в най-доброто подпори за заснемане на вашето новородено дете, което да подчертае привлекателност и очарование на вашето дете. ☀ Разнообразие от приложения.Детски парцел също може да се използва като спални постелки за детски стаи, игри стелки, стелки за пода и т., а също и като фон на подпори, за правене на бебета. ☀ Ярки цветове на дъгата.Това бебешко одеяло е много ярки многоцветность, която по-вероятно ще привлече вниманието на детето и не му позволява да се предпази от плач. (редовно почистване на одеяло, за да се предотврати появата на неприятна миризма). ☀ Висококачествен полиестер.Детско одеяло-наметало, произведени от висококачествен полиестер, който е мек, удобен, приятен за кожата и е подходящ за новородени. ☀ Устойчив на износване материал.Полиестер - това е износоустойчива и водоустойчив материал, който може да се използва в продължение на дълго време, той е добра гъвкавост и лесно се разкъсва. ☀ Реквизит за снимки.Подпори за детски одеяла ще се превърне в най-доброто подпори за заснемане на вашето новородено дете, което да подчертае привлекателност и очарование на вашето дете. ☀ Разнообразие от приложения.Детски парцел също може да се използва като спални постелки за детски стаи, игри стелки, стелки за пода и т., а също и като фон на подпори, за правене на бебета.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид костюми : Одеяло Материал : терилен Възраст : 0-12 месеца Допълнителен цвят : 1 #, 2 # Размер : прибл. 40 * 150 см / 15,8 * 59,1 инча Тегло : прибл. 80 г Осъществяване Списък : 1 * Одеало Забележка : Моля, оставяйте малки отклонения в цвета и измерения.Благодарим ви за разбирането.

Декларирани характеристики

  :