.

12x12 Инча Голям Размер за многократна употреба Шаблони Лазерно Рязане на Шаблон За Изготвяне на Теракот Тъканта, Мебели Шаблони За изготвяне на Листове (А4, 2 бр.)

12x12 Инча Голям Размер за многократна употреба Шаблони Лазерно Рязане на Шаблон За Изготвяне на Теракот Тъканта, Мебели Шаблони

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

? Висококачествен материал : тези шаблони за подови плочки, изработени от PET материал, стабилни и трайни, притежават висока здравина, гладка и компактна повърхност, тяхното не е лесно да се съборят или да се деформира, те ще ви доставят удоволствие ? Опаковка включва : в комплекта са включени 2 бр многократно стенни шаблон с размер от около 12 x 12 см и дебелина около 0,3 мм / 0,12 инча, които са по-подходящи за украса на дома стенописи. ? Опаковка включва : комплекта включва 4 бр. различни многократно стенни шаблони с размер от около 12 x 12 см и дебелина около 0,3 мм / 0,12 инча, по-подходящи за декорация на дома? Широко приложение : тези шаблони с шарени плочки под формата на мандала са идеални удобства за създаване на художествени декори, които можете да украсите вашите подове, стени, шкафове и други места в дома си, и вие също може да се прилагат тези шаблони с шарени плочки за занимания с живопис и създаване на художествени произведения. ? Лекота на употреба : нашите шаблони за изготвяне на мебели може да се прилага много пъти, те са лесни за почистване, те са за многократна употреба и гъвкави, всеки от тях може да ви служи дълго време, което също ви носи много удобство. ➤ Тези шаблони с преговарящите c? Уникални подаръци за рисуване с ръцете си : Стенен шаблони с преговарящите за рисуване художници с Дебелина 0,3 мм на Помещение включва : . : Вземете едно парче шаблон, показан на снимката. 2 елемента : Вземете две части шаблон, както е показано на снимката. 3шт : Вземете три части на шаблон, както е показано на снимката. комплект от 4 теми : Получите четири шаблон, показани под формата На фигурата.

Декларирани характеристики

Material :