.

Disaster Подслон за 2 души, Брезентовая Палатка за Възстановяване на оцеляване на Открито, Тръба за Възстановяване на Оцеляване, Палатка, Ultralight Спален Чувал, Комплекти ?

Disaster Подслон за 2 души, Брезентовая Палатка за Възстановяване на оцеляване на Открито, Тръба за Възстановяване на Оцеляване,

BGN 13.19

Сума
Налично за поръчка

Лесна за използване : Просто липсва въже през двата края на тръбна палатки и вратовръзка между две дървета или здрави предмети на височина 3-4 метра от земятаИзползвайте камъни или принадлежности, да се намерят ъглите на палатки.Ако няма къде да щракам паракорд, палатка-тръбата също може да се използва като авариен спалния чувал, за възстановяване след бивачного торби, палатки за кученца, космически одеяла.Материал : Тази палатка за възстановяване след подслон изработени от особено дебел найлонов плик, материал с устойчива на счупвания и пробиване с покритие, което предпазва от дъжд, вятър и сняг.Многофункционалност : Това е сверхлегкое подслон за оцеляване е проектирано така, за да ви бъде слой защита от тежки метеорологични условия, на вътрешната част отразява топлината на тялото, за да поддържа температурата на тялото, тя също може да се скрие при излагане на силна слънчева светлина, събиране на дъждовна вода, отразяват светлината за помощ, защитава от атмосферни влияния.Ultralight : тежи само 8,7 грама в опаковка, достатъчно здрав за многократна употреба, можете да добавите комплект от по своему и е идеален за вашата чанта bug out, походного раница, екипировка за оцеляване или автомобилен комплект за оцеляване. ?️ Приложение : за Многократна употреба палатки лесно опаковани за разходки, джогинг, къмпинг, авто аптечек първа помощ, пазете тези аварийни палатки в колата си, комплекта за оцеляване, аптечката за първа помощ, чанта за отстраняване на грешки, комплекта за оцеляване в природни условия, комплект за земетресението и раници. • Материал : полиетиленов материал с покритие, устойчиво на счупвания и пробиване. • Размер : за 2 души. • Цвят : оранжев, сребрист. • Приложение : за Многократна употреба палатки лесно опаковани за разходки, джогинг, къмпинг, авто аптечек първа помощ, пазете тези аварийни палатки в колата си, комплекта за оцеляване, аптечката за първа помощ, чанта за отстраняване на грешки, комплекта за оцеляване в природни условия, комплект за земетресението и раници.

Декларирани характеристики