.

NUOBESTY 10шт Украса Елегантна с Притежателя на Масата за Вечеря Дървени Карти за Дейности - седалки договорености Кралски най-Добрите Двойни Дейности Украса - Бижута В?

NUOBESTY 10шт Украса Елегантна с Притежателя на Масата за Вечеря Дървени Карти за Дейности - седалки договорености Кралски

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Сватбени стикери с номера : индивидуален дизайн Можете също така да могат свободно да ги персонализирате според нуждите на вашето събитие, пръска боя и украса по своемуСтаи маси от дърво са Подходящи за банкет, рожден ден хотелско, ресторантско, кетъринг, сватби, прилагане на рецепция, юбилей, парти.Номер на масата : начин да се отбележи маси за вашия прием.Красиви стаи маси или разпределението на местата.Пръчици за приемане на гости : комплектът включва таблици с номера от едно до десет, за да помогнете на вашите гости и клиенти да намерят своето място, а вашите сервитьори обслужват по-бързо!.Номер за фуршетного на масата : Подходящ за много стилове - Нашите оригинални дървени място за маси и може да организира стилна сватба в селски стил, класическа, модерна, кънтри или богемную сватба!.Сватбени стикери с номера : индивидуален дизайн Можете също така да могат свободно да ги персонализирате според нуждите на вашето събитие, пръска боя и украса по своему.Стаи маси от дърво са Подходящи за банкет, рожден ден хотелско, ресторантско, кетъринг, сватби, прилагане на рецепция, юбилей, парти.Номер на масата : начин да се отбележи маси за вашия прием.Красиви стаи маси или разпределението на местата.Пръчици за приемане на гости : комплектът включва таблици с номера от едно до десет, за да помогнете на вашите гости и клиенти да намерят своето място, а вашите сервитьори обслужват по-бързо!.Номер за фуршетного на масата : Подходящ за много стилове - Нашите оригинални дървени място за маси и може да организира стилна сватба в селски стил, класическа, модерна, кънтри или богемную сватба!.Пратката включва 10 x таблица стаи Характеристики -най-Добрият избор за сватба, рожден ден, партита, Коледа, украса на дома, маркиране на номера на таблицата. - Начин да се отбележи масички за кафе за вашия прием.Красиви стаи маси или определяне на местата за сядане украса кралски сватбени партита. - Материал : Дърво С Маркировка стаи дървена маса. - Тези цифри са направени в стила на пръчки, те могат лесно да се нанесе на маси за гости, означаващ сватбен номер на масата.54 X0 Украса за маса за кетъринг. - Цвят : Както е показано на стаите сватбена маса. - Изберете дървена куха обработка, елегантни ленти за настолни стаи под формата на букви. - Може да бъде поставена в букет цветя или като супени стаи за украса на сватбена торта прием.

Декларирани характеристики