.

Спа табуретка количка, Столче за мигли с Червена Седалка от Изкуствена кожа Регулируема Височина 43-53 см, Поддържан тегло 160 кг, Градински Стол с облегалка за Фризьор

Спа табуретка количка, Столче за мигли с Червена Седалка от Изкуствена кожа Регулируема Височина 43-53 см, Поддържан

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Тапицирана седалка, изпълнено с гъба с висока плътност за максимално удобство, изкуствена кожа и издържа на удари, вода, масла и надраскванеГъвкавост Антикоррозийное желязо основа с поставка за краката осигурява допълнителен комфорт Разработени, за да се побере във всяка обстановка, като салон, дом и офис, нашите подложки имат за цел осигуряване на комфорт на сядане, заедно с модерен дизайн.Описание на продукта : Разработени, за да се побере във всяка обстановка, като салон за красота, дом или офис, на нашите подложки имат за цел осигуряване на комфорт на сядане, заедно с модерен дизайн.Ергономична форма на седалката спомага за приемането на тялото по-здраво заседнал положение, отпуска мускулите и постоянно разтоварва гръбначния стълб.Основни характеристики : Калъф за възглавница от изкуствена кожа (водоустойчиви и лесни за моющийся) Дебела порести възглавница осигурява максимален комфорт Хидравличен подем за свободно регулиране на височината на Желязна поставка с покритие покритие (здрава) Антикоррозийное желязо основа с поставка за краката за по-голям комфорт 360-градусные найлонови колела осигуряват максимална маневренностьцилиндр одобрен от SGS Спецификация : Постелки за под форма на възглавница : Ергономичен дизайн Забележка : Моля, редовно почистване калъф от изкуствена кожа с помощта на препарат за грижа за кожата.Не използвайте разяждащи течности за почистване на дъна и цилиндър.Въртящи седельный стол с хидравлични регулируеми салонными подови изтривалки на разположение за масажи, татуировки, стоматологична грижа за лицето на Този професионален седельный стол, идеален за салони, татуировка салони, фризьорски салони, козметика.Им е удобно да се ползват със седалка от изкуствена кожа.Конструкция на хидравлично газлифта позволява лесно регулиране на височината. Въртящи се колела на 360 ° градуса, осигуряват безпроблемно преместване.

Декларирани характеристики

Rugs cushion shape:
Ergonomic designNote
Please use leather care detergent to clean PU cover regularly.:
Don't use corrosive liquids to clean the base and cylinder.:
Rolling Saddle Stool Hydraulic Adjustable Salon Rugs for Massage Tattoo Dental Facial Spa:
This professional Saddle Stool is perfect for salons, tattoo shops, barbers, beauticians. It is comfortable to use with PU leather seat. The design of Hydraulic gas lift can let you adjust the height easily. 360° Swivelwheel casters are for easy movement. :