.

SOIMISS Ретро Декор Ретро Декор Ретро Декор 3 бр. Щипки за Коса в Японски Стил, Щипки за коса с Кичури, Цвете Шнола За Коса, Аксесоар Hanfu, Родословни, за Жени, Момичета, Япо?

SOIMISS Ретро Декор Ретро Декор Ретро Декор 3 бр. Щипки за Коса в Японски Стил, Щипки за коса с Кичури, Цвете Шнола За Коса,

BGN 7.90

Сума
Налично за поръчка

Подходящ е за фотография, пътувания, партита, сватби, изпълнения, cosplay, фестивали, костюмирани партита и т Японски аксесоари за коса с цветя-щипки за коса са изработени от плат, така че листенца от цветя заколок няма лесно губи форма, така че можете да ги носите много пъти.Добри и аксесоари за ханфу или кимоно, а тези цветни фиби за коса ще ви помогнат да привлечете вниманието на околните.Тези скоби с цветове ще ви направят привлекателна на плажа, фестивала и сватба.Топъл съвет : Уважаеми купувачи, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Характеристики - Цвят : както е показано - Размер : около 7x7x3 виж - Материал : плат.Пратката включва 6 х заколок за коса.

Декларирани характеристики