.

Тънък гребен за разнищване на косата с влажна четка - Лилаво, Индивидуална грижа, За всички типове коса - Сверхмягкие четината IntelliFlex лесно расчесывают сплъстена ко?

Тънък гребен за разнищване на косата с влажна четка - Лилаво, Индивидуална грижа, За всички типове коса - Сверхмягкие четината

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Коварен распутывающее средство : Средство за разнищване на тънка коса Custom Care Thin Hair Detangler може да се използва върху влажна или суха коса, тъй като тя внимателно разхлабва сплъстена на кичури и ги изглажда, осигуряване на максимално мека распутываниеРаспутывайте косата с по-малко увреждане : Изключителна сверхмягкие четината Intelli Flex с лекота расчесывают сплъстена коса. Позволява гребен с по-малко усилие, което позволява да се разпада на косата с по-малко увреждане. ,Безболезнено : 78 плавниците Intelli Flex уникално изгибаются за блажен разнищване от корените до върховете.На подходящо разстояние един от друг, за да се осигури максимален комфорт. Намалява болката и предпазва от разделяне на връхчетата и неговата структура по възраст.По-малко плавниците : Специално разработена за разнищване на тънки или поредевших коса, тази четка е с по-малко плавниците, за да гладко се плъзга по прядям.Удобен за потребителя дизайн : Има удобен дизайн на дръжката. "Запознайте се с гребен за разнищване на тънка коса Custom Care имате изтъняване или тънка коса и вие се притеснявате за тяхната повреда при чесане?Гребен за разнищване на тънка коса Custom Care - това е решение на проблема.Неговият хибриден дизайн предлага най-доброто от двата свята, всички предимства на гребен с широки зъбци, за разнищване, както и нашите ексклузивни ультрамягкие четината Intelli Flex® внимателно се грижат за нежна коса.Отличен за разреждане и тънка коса".

Декларирани характеристики