.

Прибиращ макара за кабел DEWENWILS, Нова технология на бавно с автоматично връщане, Макара за електрически кабел повишена мощност 50 фута, 14/3AWG SJTW, Тройни контакти с осве?

Прибиращ макара за кабел DEWENWILS, Нова технология на бавно с автоматично връщане, Макара за електрически кабел повишена

BGN 37.33

Сума
Налично за поръчка

Входно напрежение : 125 vac, 60 Hz Максимална номинална мощност : 13 A, 1625 Вата. Кабел : 14 AWG / 3 C, SJTW.Дължина на шнура : 50 фута. Дължина подводящего на кабел : 5 метра. 【 Технология за автоматично бавно се съставя 】 С хубав механизъм за автоматично пренавиване на избягвайте крайностите и заплитане; макарата на захранващия кабел винаги ще бъде изтеглена плавно с бавна и постоянна скорост; по-безопасни за вашите деца, домашни любимци и възрастните хора; система за механизма съхранява и кабел за всякаква дължина. 【 Въртяща скоба за стенен / монтаж на таван закрепване 】 въртящи се инструменти за монтаж на стена на 180 градуса, позволява лесно теглене и пусна кабел в няколко посоки; слайд-изложени макара за кабела лесно може да закачите на стената или на тавана с помощта на отделна група. 【 Кабел SJTW е устойчив на атмосферни влияния 】 Специален тип на кабела PVC (SJTW) не спутывается и е устойчив на uv радиация и озон, както и на вода и киселина, които можете да намерите в обикновен гараж; също така е устойчив на атмосферни влияния и гъвкава при ниски температури; е предназначен само за използване на закрито или в сухи помещения. 【 Кабел калибър 50 + 5 фута 14 AWG / 3 C 】 Изчислена на 13 A / 125 В / 1625 W, тежкотоварни електрическа станция за навиване на кабела има тройна мощност контакти с подсветка за труднодостъпни места; удлинительный кабел с дължина 50 метра и 5-крак въвеждане на кабел; макара за кабела също така идва с регулируема капачка. 【 Вграден автоматичен прекъсвач 13 A 】 Вграден автоматичен прекъсвач 13 A предпазва устройството от късо съединение и претоварване, който автоматично изключва захранването, когато общият ток на свързаните устройства надвишава 13 A; натиснете бутона за нулиране, за да продължат да използват и след прекъсване на връзката; сертифицирани ETL. 【 Технология за автоматично бавно се съставя 】 С хубав механизъм за автоматично пренавиване на избягвайте крайностите и заплитане; макарата на захранващия кабел винаги ще бъде изтеглена плавно с бавна и постоянна скорост; по-безопасни за вашите деца, домашни любимци и възрастните хора; система за механизма съхранява и кабел за всякаква дължина. 【 Въртяща скоба за стенен / монтаж на таван закрепване 】 въртящи се инструменти за монтаж на стена на 180 градуса, позволява лесно теглене и пусна кабел в няколко посоки; слайд-изложени макара за кабела лесно може да закачите на стената или на тавана с помощта на отделна група. 【 Кабел SJTW е устойчив на атмосферни влияния 】 Специален тип на кабела PVC (SJTW) не спутывается и е устойчив на uv радиация и озон, както и на вода и киселина, които можете да намерите в обикновен гараж; също така е устойчив на атмосферни влияния и гъвкава при ниски температури; е предназначен само за използване на закрито или в сухи помещения.

Декларирани характеристики