.

Държач за тоалетна хартия XJJZS -Държач за Тоалетна хартия, Японски Държач за Хартия, Стенни полици за Аксесоари за баня от масивно Дърво (Цвят: B)

Държач за тоалетна хартия XJJZS -Държач за Тоалетна хартия, Японски Държач за Хартия, Стенни полици за Аксесоари за баня от

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

★ Изработени от дърво и месинг, осигурява стабилност, качество и дълголетие ★ Ръчна изработка, дизайн за монтиране на стена дава възможност за подреждане на предмети и да ги извадят от пода на банята. ★ Липсата на пробиване и лесна инсталация : Благодарение на трайни клеям този държач за тоалетна хартия много лесно е залепен до стената, е нужно да се страхуваме, за да пробие дупка в стената. ★ Функция 2 в 1 : На рафта можете да поставите малки предмети, като мобилен телефон, ключ, козметичен бутилка и т. Това може да освободи ръцете си и да се избегне загуба на нещо от джоба си. ★ Висока товароносимост, с тегло не по-малко от 5 кг (без пробиване). ★ Изработени от дърво и месинг, осигурява стабилност, качество и дълголетие. ★ Ръчна изработка, дизайн за монтиране на стена дава възможност за подреждане на предмети и да ги извадят от пода на банята. ★ Липсата на пробиване и лесна инсталация : Благодарение на трайни клеям този държач за тоалетна хартия много лесно е залепен до стената, е нужно да се страхуваме, за да пробие дупка в стената. ★ Функция 2 в 1 : На рафта можете да поставите малки предмети, като мобилен телефон, ключ, козметичен бутилка и т. Това може да освободи ръцете си и да се избегне загуба на нещо от джоба си. ★ Висока товароносимост, с тегло не по-малко от 5 кг (без пробиване).Цвят : Цвят орех Името на стоката : Държач за тоалетна хартия Материал : дърво и висококачествен месинг прът Тегло : 500 г Размер : 20* 12*10.8 cm Style : монтаж без пробиване или перфорация Класификация цвят : Цвят орех, цвят от естествено дърво Подходящ за : баня, кухня, хотел, ресторант, офис, Изработени от дърво и месинг, осигурява стабилност, качество и дълголетие.Дизайн на ръчно изработени с монтиране на стена дава възможност за подреждане на предмети и да ги извадят от пода на банята.Поради лека стрелба може да има малка разлика в цвета.

Декларирани характеристики