.

Кожен калъф Shellman за Surface Book 15 инча, мултифункционален сменяем магнитен защитен твърд калъф от изкуствена кожа. (ZD-15-кафяв)

Кожен калъф Shellman за Surface Book 15 инча, мултифункционален сменяем магнитен защитен твърд калъф от изкуствена кожа.

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

[ЕКСКЛУЗИВНО] : Това е специално разработен за Microsoft Surface book 3 15 инча / Surface book 2 15 инча(Устройството не е включено в комплекта). [Внимание] : Не е подходящ за Surface Studio, Surface Laptop 4/3/2/1, Surface Go. [УНИКАЛЕН дизайн] : Две части сменяеми на корпуса прави инсталацията по-лесна.Независимо от това, независимо дали го използвате като лаптоп или таблет, калъф може да се използва за надеждна защита на вашето устройство.Тясна рамка не загораживает екран, както запазени отвори позволяват използването на всички интерфейси.Включително устройство за съхранение на стилус (писалка в комплекта не са включени). [Поставка под няколко ъгъла] : С помощта на безплатна сгъваема поставка можете да промените ъгъла на опора по своему.Подходящ за различни сценарии на употреба : офис, гледане на филми, рисуване, писане на доклади. [Високо качество] : Този предпазен калъф е изработен от висококачествен полиуретан, и красив на вид, изыскан на допир, като е водоустойчив и пыленепроницаем, ударопрочен и износостойок.Този мек вътрешен слой от кашмир по-добре ще защити вашия лаптоп. [ЕКСКЛУЗИВНО] : Това е специално разработен за Microsoft Surface book 3 15 инча / Surface book 2 15 инча.(Устройството не е включено в комплекта). [Внимание] : Не е подходящ за Surface Studio, Surface Laptop 4/3/2/1, Surface Go. [УНИКАЛЕН дизайн] : Две части сменяеми на корпуса прави инсталацията по-лесна.Независимо от това, независимо дали го използвате като лаптоп или таблет, калъф може да се използва за надеждна защита на вашето устройство.Тясна рамка не загораживает екран, както запазени отвори позволяват използването на всички интерфейси.Включително устройство за съхранение на стилус (писалка в комплекта не са включени). [Поставка под няколко ъгъла] : С помощта на безплатна сгъваема поставка можете да промените ъгъла на опора по своему.Подходящ за различни сценарии на употреба : офис, гледане на филми, рисуване, писане на доклади. [Високо качество] : Този предпазен калъф е изработен от висококачествен полиуретан, и красив на вид, изыскан на допир, като е водоустойчив и пыленепроницаем, ударопрочен и износостойок.Този мек вътрешен слой от кашмир по-добре ще защити вашия лаптоп.Нов Дизайн твърд защитен своята практика за Microsoft Surface Book.С помощта на безплатна сгъваема поставка можете да промените ъгъла на опора по своему.

Декларирани характеристики