.

10 Инча Инструменти за рисуване, Разделител пропорционални на мащаба на Художника, Инструмент за изготвяне на художници, Регулируема штангенциркуль и Разделител о?

10 Инча Инструменти за рисуване, Разделител пропорционални на мащаба на Художника, Инструмент за изготвяне на художници,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Материал премиум-клас】 : Нашият разделител на тежести е изработена от здрава и лека пластмасаПропорционална разделители са точни, компактен и не изискват специална електроника, така че те са популярни инструменти в тези области.Пропорционален делителят е 10 "x 0,5 x 0,25". 【Пропорционален делител мащаб】 : Пропорционална разделители, позволяват на архитекти и артисти да се пренасят различни измерване на хартия, при запазване на същите пропорции.Това гарантира, че снимки ще отговарят мащаб един на друг. 【Практичен инструмент】 : Разделител на скалата - това е не само незаменим инструмент за архитекти, но и незаменим инструмент за служители на изкуството.И това е много полезно за човек, който често се обръща по указател, който иска намаляване или увеличаване на размера. 【Регулируем размер на】 : Пропорционален делител за художници - това е регулируема штангенциркуль в мащаб от 1 : 1 до 5 : 1 за максимална гъвкавост.Коригирани С всяко размера на обекта.Тази функция е полезна в много области, включително изкуство, архитектура, инженеринг и т. 【Лесна употреба】 : Има фиксирующее устройство, което позволява да запази същите пропорции на рисунката.Този пропорционален сепаратор позволява да мигрират на изображение върху платно или хартия.Когато не се използва, той леко се сгъва и се побира лесно в раница, когато излизате от дома си. 【Материал премиум-клас】 : Нашият разделител на тежести е изработена от здрава и лека пластмаса.Пропорционална разделители са точни, компактен и не изискват специална електроника, така че те са популярни инструменти в тези области.Пропорционален делителят е 10 "x 0,5 x 0,25". 【Пропорционален делител мащаб】 : Пропорционална разделители, позволяват на архитекти и артисти да се пренасят различни измерване на хартия, при запазване на същите пропорции.Това гарантира, че снимки ще отговарят мащаб един на друг. 【Практичен инструмент】 : Разделител на скалата - това е не само незаменим инструмент за архитекти, но и незаменим инструмент за служители на изкуството.И това е много полезно за човек, който често се обръща по указател, който иска намаляване или увеличаване на размера. 【Регулируем размер на】 : Пропорционален делител за художници - това е регулируема штангенциркуль в мащаб от 1 : 1 до 5 : 1 за максимална гъвкавост.Коригирани С всяко размера на обекта.

Декларирани характеристики