.

Самобръсначка-Тример за бикини за жени, Безболезнена Водоустойчива Самобръсначка за жени Бикини линията на Подмишниците, Безжична, USB-Акумулаторна кола маска на т?

Самобръсначка-Тример за бикини за жени, Безболезнена Водоустойчива Самобръсначка за жени Бикини линията на Подмишниците,

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

❤【Безболезнена и ефективна бръснач】 Електрическа самобръсначка Kordain изработени от хипоалергични ножове и фолио от неръждаема стомана, които особено внимателно действат върху чувствителна кожа и не ви причиняват болка, не се дърпа, не порезают и не дразнятТази машинка за подстригване е може ефективно и безболезнено, използвани в области на тялото, като бикини зоната, краката, подмишниците, ръцете и т., за да ви направи по-гладка и очарователна. ❤【Безопасен и лесен за използване】 Водоустойчив дизайн и устойчива на плъзгане дръжка позволяват безопасно използване на бръснач в душ или вана, но не погружайте си във водата.Електрическа самобръсначка Lady е много лесен за използване, няма нужда да инсталирате.Разглобяема конструкция триммерной главата и чистящая четка улесняват почистване на машинката за коса. ❤【Безжично управление и USB батерия】 Вградена батерия с голям капацитет, този женски електрическа машинка за стригане на тялото осигурява до 60 минути за безжично захранване след пълно зареждане.Зареждане чрез USB го прави преносим и удобен за пътуване. ❤【Четири направляващи гребен за подстригване】 За по-голямо удобство електрическа самобръсначка с 4 пътеки гребени за подстригване.Гребени за фризури помагат да се постигне желаната дължина волос1 мм / 2 мм / 4 мм, 6 мм, което прави косата по-стилни. ❤【Гаранция】Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да споделите с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ние ще направим всичко възможно, за да се уверите, че вие сте на 100% доволни от покупката си. ❤【Безболезнена и ефективна бръснач】 Електрическа самобръсначка Kordain изработени от хипоалергични ножове и фолио от неръждаема стомана, които особено внимателно действат върху чувствителна кожа и не ви причиняват болка, не се дърпа, не порезают и не дразнят.Тази машинка за подстригване е може ефективно и безболезнено, използвани в области на тялото, като бикини зоната, краката, подмишниците, ръцете и т., за да ви направи по-гладка и очарователна. ❤【Безопасен и лесен за използване】 Водоустойчив дизайн и устойчива на плъзгане дръжка позволяват безопасно използване на бръснач в душ или вана, но не погружайте си във водата.Електрическа самобръсначка Lady е много лесен за използване, няма нужда да инсталирате.Разглобяема конструкция триммерной главата и чистящая четка улесняват почистване на машинката за коса.

Декларирани характеристики