.

Kisangel Бебешки Играчки, Играчки за Зайци, 5 бр. Светещи, Светещи Остър вентилационна (противовакуумна) канална Подарък, Великден Играчка във формата на Заек, Играчка в?

Kisangel Бебешки Играчки, Играчки за Зайци, 5 бр. Светещи, Светещи Остър вентилационна (противовакуумна) канална Подарък,

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ДЕТСКА ИГРАЧКА - те могат да станат добри подаръци за вашите деца или приятели, и те ще бъдат на тази чудесна играчкаИГРАЧКИ - Изработени от добро пластмаса, безопасни и служат дълго време.СЖИМАЮЩАЯ ИГРАЧКИ Изработени от пластмаса, практична и достатъчно удобен за използване.Светлинен остър топка - творчески светлинен дизайн, практични и красиви играчки за вашите деца, които ще бъдат скуката и стреса.Декомпрессионные играчки - Забавна и креативна вентилационна играчка, тя също може да се облекчи, като ви направи щастливи, намаляване на скуката и премахване на стреса.Пратката включва 5 x сжимающих играчки Характеристики - Премахване на стрес, като играят с тези креативни играчки във формата на заек, подходящи както за деца, така и за възрастни. - Независимо от това как се придадите му форма, тя ще бъде бавно да се върне към първоначалната си форма, изстискване Еластичен Остър топчета. - Материал : пластмасови играчки моти - Цвят : играчки с различни цветове - Добра еластичност, устойчивост на разтягане и компресия, не е лесна за използване в играчки с топки за облекчаване на стреса. - Изработен от пластмаса, практични и достатъчно удобна за използване Сжимающего еластична топка. - Той ще се облекчи, когато сте го сожмете, подходящ като подарък за парти или празник на семейството, приятелите и детски декомпрессионным играчки.Информация за стоки, Подаръци за партита За деца, декомпрессионная играчка ще се превърне в страхотна играчка, без съмнение, тя ще се хареса на децата!Тези играчки ще станат идеални подаръци за децата или за подаръци по време на партита, като например Тази играчка декомпрессионная играчката е изработена от пластмаса.

Декларирани характеристики