.

TOTMOX Покриване на Страничните огледала за обратно виждане, Капачки, каси за Врати Огледала, Сменяеми Капачки на Страничните огледала за обратно виждане, Покритие, С?

TOTMOX Покриване на Страничните огледала за обратно виждане, Капачки, каси за Врати Огледала, Сменяеми Капачки на Страничните

BGN 28.26

Сума
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】 Покриване на страничните огледала за задно виждане за кола е направена от висококачествен материал, устойчив на надраскване и износване, = коррозионностойкий, здрав и издръжлив 【Идеалното Бижу】Защитна капачка предотвратява появата на драскотини и scuffs, а също така може значително да се подобри качеството на услугата и подобряване на външния вид, придават на вашия автомобил е много по-луксозен, спортен вид и да се гарантира превъзходен защитен ефект. 【Пълна съвместимост】 Използвайте оригиналната форма за леене на страничните огледала за обратно виждане на автомобила, за да я направи напълно съвместима с модела на колата. 【Лесна инсталация】 Лесен за инсталиране, за да завършите инсталацията, не се изискват никакви сложни стъпки и инструменти. 【Прилагането на】Покриване на страничните огледала за обратно виждане на автомобила е съвместима с Mustang 2015-2021. 【Висококачествени материали】 Покриване на страничните огледала за задно виждане за кола е направена от висококачествен материал, устойчив на надраскване и износване, = коррозионностойкий, здрав и издръжлив. 【Идеалното Бижу】Защитна капачка предотвратява появата на драскотини и scuffs, а също така може значително да се подобри качеството на услугата и подобряване на външния вид, придават на вашия автомобил е много по-луксозен, спортен вид и да се гарантира превъзходен защитен ефект. 【Пълна съвместимост】 Използвайте оригиналната форма за леене на страничните огледала за обратно виждане на автомобила, за да я направи напълно съвместима с модела на колата. 【Лесна инсталация】 Лесен за инсталиране, за да завършите инсталацията, не се изискват никакви сложни стъпки и инструменти. 【Прилагането на】Покриване на страничните огледала за обратно виждане на автомобила е съвместима с Mustang 2015-2021. Параметри : Име на продукта : Покриване на страничните огледала за обратно виждане Материал изделия : abs Цвят на продукта : черен, карбон пакет включва : Подходящ за Ford Mustang 2015-2021 В комплекта са включени : 2 * Капачки на страничните огледала за обратно виждане.

Декларирани характеристики

Product Name:
Rearview Side Mirror Cover Cap
Product Material:
ABS
Product Color:
Black, Carbon Fiber
Fitment:
Suitable for Ford Mustang 2015-2021:
Package Included:
2* Rearview Side Mirror Cover Caps: