.

6-16 mm Тренировка с квадратна опашка с Щанга Глави за Пробиване на дупки в Каменна Зидария, машина за Пробиване, пробиване на Стена Тухлени блокове, 1 бр. (Цвят: 10x150 mm)

6-16 mm Тренировка с квадратна опашка с Щанга Глави за Пробиване на дупки в Каменна Зидария, машина за Пробиване, пробиване

BGN 32.65

Сума
Налично за поръчка

Свредло за дърво / Тренировки с конусовидна заострениемМатериал : 40 Cr и оригинален YG8 C. Опашка : СДС PLUS.Съвет : напречни уши / 4 резачки.Свредло за дърво/тренировки със заострени връхчета 6-16 mm тренировка с квадратна опашка с щанга глави за пробиване на дупки в каменна зидария, машина за пробиване на стени, пробиване на тухли, блокове 1 бр. Виж втората снимка е за обяснения на Употреба : се Определя с помощта на чук с кръгла дръжка в бетон, камък, тухла корпус изпълнява фрези работа, за строителство, инсталиране на вода и електричество, декорация на дома, модерни необходими инструменти за домашния майстор.Начин на използване : 1. при пробивни не забравяйте правилно да го регистрира, не се движат; под прав ъгъл от 90 ° до дупката 2. когато позиционирующее тренировка ще просверлено край до край, моля, изчакайте малко и след това бавно сверлите 3. по време на работа, ако има някакви отклонения или за отстраняване на стружки, не е идеален, моля, спрете работата и изрежете преди работой4. добавяйте вода или охладителна течност при пробивни, за да се удължи срока на експлоатация на сондажни наконечника5. тренировка е консуматив и не подлежи на ремонт.

Декларирани характеристики