.

Носа ленти против хъркане-Големи, по-добре дишащи, добре спящи Носа подложки (66 * 19 мм) (количество 50 броя опаковка от 1))

Носа ленти против хъркане-Големи, по-добре дишащи, добре спящи Носа подложки (66 * 19 мм) (количество 50 броя

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

♥ Две гъвкави "пружинящие" подробности леко повдигнете нагоре запушени носните пътища, за да може да диша през носа си, затвори устата и да спре да хърка, което позволява на вас и партньора ви спите добре през нощта ♥ Е изработен от гъвкави ленти, които се поставят точно над ноздрями, повдигане на възпаление на носните пътища, за да се улесни дишането. ♥ Ленти за носа - това е самозалепващи ленти без лекарства с уникален рефлекс дизайн, които, както е доказано, незабавно се отстранява запушване на носа и за намаляване или премахване на хъркането. ♥ Отлични ленти за носа, за хора, които биха искали да се намали или да се спре хъркането при себе си или на своите партньори, но не искат да плащат за това през носа, се използват за облекчаване на назална конгестия, причинени от настинки, алергии и ринит. ♥ Свободен избор, можете да си купите 10 парчета, за да се опита в началото, и ако вие сте доволни от нашите продукти, можете да закупите m50, 100, 300 броя или повече.Описание : Спецификация : Име : Назален си Функция Против хъркане Размер : прибл. 66 мм * 19 мм, Основен материал : повърхностен материал (дишаща прозрачен порест полиетилен или нетъкан текстил), чувствителни на натиск лепила, еластичен материал (полиестер) и задната част на стикера.Съхранение : да се Съхранява на сухо и хладно място.Препоръки за прилагане на пластира за нос : 1. За получаване на максимално ефективни резултати поставете лента в правилното положение на чист, сух нос. Моля, не приклеивайте го отново и се уверете, че от първия път приклеите на правилното място 3. Само за еднократна употреба.Не използвайте за повече от 12 часа. Не е за деца под 5 години 5. Не нанасяйте върху рани, загорелую или раздразнена кожа. При поява на обрив или дразнене на кожата спрете използването.Пакетът включва : 10/50/100 бр. Улучшающая Дъх Носа Ивица Срещу хъркането Си.

Декларирани характеристики

Name :
Nasal patch
Function:
Anti-snoring
Size:
approx. 66mm*19mm
Main material:
surface material ( breathable transparent porous PE or non-woven materials), pressure-sensitive adhesives, elastic material (polyester) and back sticker.
Storage:
Store in a cool and dry place.
Cautions for nasal patch:
1. To get maximum effective results, place strip in the correct position on a clean, dry nose.:
2.Please dion't stick it repeat and make sure stick it in right place at the first time :
3. For single use only. Do not use for more than 12 hours.:
4. Not for children under 5 years old:
5. Do not use over sores, sunburned or irritated skin.:
6. If rash or skin irritation occurs, discontinue use. :
Package includes:
10/50/100pcs Better Breath Nasal Strip Anti Snoring Patch :