.

VGEBY 4 бр. Държач за Тебешир за щеката, Джобен размер, Маса и Билярдна Щека, Креда за Бильярдного басейн, Притежателите на управление с кабел (син)

VGEBY 4 бр. Държач за Тебешир за щеката, Джобен размер, Маса и Билярдна Щека, Креда за Бильярдного басейн, Притежателите

BGN 3.54

Сума
Налично за поръчка

【За бильярдного тебешир】- Изработен от фина огранкой, този титуляр за щеката е идеален за бильярдного мел, дръж реплика с тебешир на място за удобно използване, и да не го загубите внимателно работата - Този капачка за бильярдного барут подходящ за бильярдного тебешир, след фина рязане.Мел за щеката се намира на удобно за ползване място и ще бъде загубен. 【НАМАЖЕТЕ ВЪРХА на щеката】 Титуляр за тебешир за щеката ще смажете върха на щеката не се ръце.Това е чудесен аксесоар.Защитете билярдна щека - Този капачка за барут ще смажете главата на стика, не се ръце.Това е чудесен аксесоар.Задължително условие за билярд : държач за тебешир за щеката няма да загуби мел и не испачкает ръце, това е най-добрият избор за любителите на билярда.Характеристика : ★★ Титуляр за тебешир за щеката е изработен от висококачествен гумен материал с фини качество на производство, който е мек и здрав, това е лесно да се повреди и да се скъса? устойчиви, издръжливи и с дълъг срок на служба. ★★ Титуляр за тебешир за щеката ще смажете върха на щеката, без да се за ръце, и това може да помогне за подобряване на общата производителност. ★★ Титуляр за тебешир за щеката е оборудван кабел, който може лесно да виси на чанта или друг обект за удобно използване.И това е един прекрасен аксесоар за актуализации. ★★ Фина кройката, идеален за бильярдного мел, дръж тебешир за щеката на място за удобно използване, и да не го загубите.Междувременно, уникално за любителите на билярда.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : стойка за тебешир за вашата реплика Материал : Гума Дължина на кабела : прибл.2 инча Размер : прибл. 4x3,5x4 см/1,6x1,4x1,6 инча Осъществяване Списък : 4 х титуляр за тебешир за щеката.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cue Chalk Holder
Material:
Rubber 
Cord Length:
Approx. 26cm / 10.2in
Size:
Approx. 4 x 3.5 x 4cm / 1.6 x 1.4 x 1.6in
Package List:
4 x Cue Chalk Holder :